Bildspel och Galleri Canvas

Jag visar bildspel på klubbkvällar, föreningsårsmöten, publika naturevenemang och föreläsarföreningar mm. Temat är förstås fåglar och fågelresor, men framtida bildspel kan tänja på ramarna. Jag har egen utrustning för ändamålet, men är tacksam om det finns projektorduk i den aktuella lokalen. Ett bildspel tar ca 45 minuter. Pris efter överenskommelse.

 

Just nu har jag tre olika bildspel att erbjuda:

Kan man verkligen resa i denna ”Ondskans axelmakt”? Syrien är en diktatur i mellanöstern men hyser ett spännande fågelliv och ett gästfritt folk! Här finns också världens äldsta kontinuerligt bebodda städer och kanske var det här som människan lärde sig skriva. 2009 var för första gången en svensk grupp fågelskådare i landet för att se de sista eremitibisarna och den expanderande irakskriktrasten.Jag berättar om hur den svenska örnstammen räddades från utrotning och hur vi har bedrivit verksamheten på Store Mosse. En inblick ges om hur man skiljer örnarna åt och hur man bestämmer deras ålder. Örnarna har blivit fler, men är deras framtid säkrad? Jag visar också bilder på några av världens kraftfullaste och mest spektakulära örnarter.

Just ovanför Japan ligger det kalla men näringsrika Ochotska havet. Har frodas inte bara marina däggdjur utan också ett färgsprakande fågelliv ute på öarna. Överallt myllrar det av alkor, måsar och mytomspunna tättingar. Och över alltsammans svävar världens största örn, jättehavsörnen. 

 

Galleri Canvas

Jag har gjort en serie fågelporträtt på canvas (målarduk) i några olika storlekar. Jag tycker själv att motiven blir friare utan traditionella ramar, och spännramens tjocklek som duken ligger på gör tavlan mer tredimensionell. I de här exemplen har jag lagt på en liten digital textur för att försöka efterlikna det verkliga trycket som det ser ut när man väl har det på väggen. Fler canvastryck än dessa ligger redan färdiga. Notera att de olika storlekarna inte alltid är skalenliga relativt varandra här nedan. En större storlek går också att ta fram i en mindre version, och vice versa i en del fall.

Priser inkl. moms:

30x40/40x30cm  895 kr.
40x50/50x40cm 1295 kr.
50x70/70x50cm 1895 kr.